De kortingscode staat op de deze pagina. Noteer/kopieer de kortingscode en ga naar de ticketshop. Kies daar het gewenste aantal Werelddans passepartouts (met de groene + knop) en vul dan bij “Vouchercode ontvangen?” de kortingscode in.

Let op: de korting is geldig tot 31 maart.

Ja en nee. Drenthe on the Move heeft verschillende programma onderdelen. Het Werelddans programma en het programma voor Kinderen zijn samengesteld door en in overleg met betrokkenen bij eerdere Doe Dans Festivals. Daarnaast zijn er nieuwe programma onderdelen die specifiek voor Drenthe on the Move zijn ontwikkeld, zoals het Tango programma onder leiding van Pablo Veron en het Urban programma onder leiding van Lloyd Marengo en Bennie Semil.

Er zijn aparte passepartouts verkrijgbaar voor het Werelddans programma, voor Tango en voor Urban. De maaltijden (lunch, diner) zijn inbegrepen. Overnachting is niet inbegrepen. Kijk daarvoor op deze pagina.

Het festivalterrein is naast het Huis van Weldadigheid en Stichting Fruithof Frederiksoord (Majoor van Swietenlaan 1a, 8382CE Frederiksoord, Drenthe, GPS 52.845164, 6.189970), vlak bij de rotonde in Frederiksoord.
De festivalcampings, B&Bs en hotels liggen binnen een straal van een paar km.

De prijzen van de passepartouts zijn te vinden in de Drenthe on the Move ticketshop.

Het programma van Drenthe on the Move begint op vrijdag 14 juni en eindigt op zondag 16 juni. Er zijn passepartouts verkrijgbaar voor verschillende combinaties van workshops op zaterdag en zondag, bals en voorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondag.
Meer daarover vind je op de Passepartout pagina en in de Drenthe on the Move ticketshop.

De workshops en de maaltijden (lunch, diner) tijdens het workshopprogramma zijn inbegrepen. Meer daarover vind je op de Passepartout pagina en in de Drenthe on the Move ticketshop.

De passepartouts geven ook toegang tot de bals en voorstellingen.

Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Overnachtingsmogelijkheden (campings, hotels, B&B, vakantiehuisjes) zijn te vinden op de pagina Overnachting.

De Tango workshops van Marc van Ameijden en de Salsa workshops van Meike Portegies zijn onderdeel van het Werelddans programma. Het overzicht van de workshops is hier te vinden.

Daarnaast zijn er aparte Tango workshops en masterclasses onder leiding van Pablo Veron en workshops Salsa voor ouderen.
De workshops Salsa voor Ouderen zijn toegankelijk voor iedereen. Voor de workshops en masterclasses van Pablo Veron zijn aparte passepartouts verkrijgbaar.

Pablo Veron geeft in de Tangotent twee workshops (rood gemarkeerd in het programma overzicht). In elke workshop is plaats voor maximaal 100 deelnemers. Daarom worden de workshops op zaterdag en op zondag herhaald. Zie verder de pagina van Pablo Veron.

Load More