INFORMATIE

Drenthe on the move & tickets

Drenthe on the Move is van vrijdagavond 19 juni tot en met zondagmiddag 21 juni 2020 in De Tuinen van Frederiksoord met als adres Majoor van Swietenlaan 1 te Frederiksoord, Drenthe. 

Voor iedereen die van dansen en muziek houdt.

Het festivalterrein gaat vrijdag om 18:30 uur open en het programma start om 19:30 uur. Vrijdag ben je op de festivalcampings al vanaf 16:00 uur welkom om je tent of camper te plaatsen.

Het gehele programma op de zaterdag én zondag  zijn voor jou toegankelijk.

Alle workshops van die dag zijn voor jou toegankelijk, evenals de theatervoorstelling en alle luisteractiviteiten.

Alle workshops van die dag zijn voor jou toegankelijk, evenals de theatervoorstelling en alle luisteractiviteiten. De dag heeft 6 workshops minder dan de zaterdag. Maar nog altijd 26 in totaal.

Weinig! Kies één tent uit en blijf daar de gehele dag?

Wij gaan natuurlijk uit van mooi weer, maar een festival in Nederland moet rekening houden met een buitje. Daarom krijg je bij aankomst een regenprogramma.

Het gehele terrein is, inclusief de toiletten, toegankelijk voor mindervaliden. Echter, er zijn naast bestrating ook verharde zandwegen en grasvelden.

Wat is er en wat mag ik meenemen?

Tijdens ons festival worden officiële foto’s en video’s gemaakt om te publiceren op onze website, social-media-kanalen of in andere publicaties van Drenthe on the Move. Het is niet toegestaan video opnames te maken van de docenten of professionele foto’s te schieten.

Ja, er staan foodtrucks op het festivalterrein.

Er zijn geen kluisjes aanwezig op het terrein.

Uitdeel poncho’s vinden wij niet zo milieuvriendelijk. We vragen iedereen daarom eigen regenkleding mee te nemen.

Op het terrein zullen geen oordoppen verkrijgbaar zijn. Als je gevoelig bent voor te veel geluid kan je deze beter zelf meenemen. Wij zullen er op toezien dat het aantal decibels in toom worden gehouden.

Meld je bij de administratie tent.

Vervoer

Het festivalterrein ligt op 6 kilometer afstand van Steenwijk station. Kom je daar op vrijdag tussen 15:00 en 19:00 uur aan, dan staat er een bus van de firma Brinkzicht klaar om je naar het festivalterrein te brengen. 

Kom je aan buiten de shuttlebus tijden op vrijdag of op zaterdag, dan kan je gebruik maken van de belbus vanaf station Steenwijk. Op  www.9292ov.nl kan je het beste jouw route uitstippelen en vind je meer informatie over de belbus die je minimaal een uur van te voren dient te reserveren. Je kunt als adres Majoor van Swietenlaan 1 te Frederiksoord opgeven. 

Op zondag rijdt er een  shuttle vanaf het festivalterrein tussen 15:00 en 19.00 uur (laatste shuttle) naar station Steenwijk

Vanuit het zuiden:

Neem de A28 van Zwolle richting Leeuwarden/Groningen. Kies bij knooppunt Lankhorst de afslag naar de A32 richting Leeuwarden. 

Sla af bij Steenwijk naar de N855 richting Vledder. Volg de N855 naar Frederiksoord, volg hier de borden Drenthe of the move. Na ca. 300 meter is er een afslag op een rotonde naar het festivalterrein (vanaf de snelweg A32 is het 6 kilometer tot aan het festivalterrein).

Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters! Klik hier om ons te vinden met Google maps.

Via de A6:

Rijd je via de A6, kies dan bij knooppunt Joure de A7 en bij knooppunt Heerenveen de A32 richting Zwolle. Vanaf afslag Steenwijk de hierboven beschreven route volgen.

­­­Vanuit het Noorden:

Kies de A7 richting of de A32 richting knooppunt Heerenveen en bij knooppunt Heerenveen de A32 richting Zwolle volgen. Vanaf afslag Steenwijk de hierboven beschreven route volgen

Of

De A28 richting Meppel nemen. Bij knooppunt Lankhorst de afslag naar de A32 richting Leeuwarden kiezen. Vanaf afslag Steenwijk de hierboven beschreven route volgen.

Het terrein ligt aan de enige rotonde in Frederiksoord, je rijdt vanaf de rotonde op aanwijzing van de parkeerwachters de grote parkeerplaats op.

Slapen

Festivalcamping

In de omgeving van het festival zijn diverse campingterreinen, maar wil je direct naast het festivalterrein je (kleine) tent opzetten boek dan de Festival Camping. Deze is speciaal voor het festival opgezet. Kosten €30 per tent. Maximaal 50 tenten!!!

Camper/caravan terrein

Vlakbij het festivalterrein staat een veld klaar om je camper of caravan te parkeren. Geen water en geen stroom, maar op 1 minuut afstand! Kosten €25 per Camper/Caravan.

Andere nabij gelegen campings 

  • De Moesberg (600 meter) www.demoesberg.nl
  • De Adelhof (1 km) www.adelhof.nl

Stichting Weldadig Oord verenigt toeristische ondernemers uit de buurt. Zij bieden met hun bed & breafast, hotel, camping of vakantiewoningen, speciale arrangementen rondom het festival, inclusief vervoer van en naar het festivalterrein! Klik hier voor meer informatie. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van leuke ontwikkelingen rondom het festival? Laat hier je e-mailadres achter.

Drenthe On The Move
Majoor van Swietenlaan 1
Frederiksoord, Drenthe

contact@drentheonthemove.nl
06 5788 8838
KVK: 41141273

Scroll naar top