LOCATIE

drenthe on the move kamperen

Festivalcamping & arrangementen

Letterlijk een bruggetje verder kun je kamperen op de festivalcamping. We hebben een groot aantal tentplaatsen beschikbaar, maar vol is vol. Voor campers/kampeerbusjes is er een zelfvoorzienend terrein. Boek dit arrangement bij je festivalticket. In de directe nabijheid zijn ook nog andere campings, bed & breakfasts, hotels en vakantiewoningen te vinden.

Stichting Weldadig Oord verenigt toeristische ondernemers uit de buurt en biedt speciale verblijftsarrangementen rondom het festival, inclusief vervoer van en naar het festivalterrein. Klik hier voor meer informatie. 

De tuinen van Frederiksoord

Drenthe on the Move vindt plaats in De Tuinen van Frederiksoord. Het terrein bestrijkt 8 hectare aan tuinen en boomgaarden met maar liefst 800 historische fruitrassen. Vier het begin van de zomer, al dansend en genietend van muziek tussen bloemen, bessen en bottels! 

Voor het festival toveren we het terrein om tot een plek van ontdekken: met tenten, openlucht – en open locaties en foodtrucks die een ruime keuze aan lekkers zullen bieden.

drenthe on the move frederiksoord
drenthe on the move camping

Omgeving

De Tuinen van Frederiksoord liggen vlakbij het drie-provinciepunt tussen Steenwijk en Vledder. Met het festival in Frederiksoord, van oorsprong de geboorteplek van de Maatschappij van Weldadigheid, zijn wij op een historische plek. Maatschappelijke en sociale projecten zoals onderwijs en ziekenzorg werden hier in 1818 voor het eerst geïntroduceerd. Heb je tijd over, bezoek dan het museum De Proefkolonie op het terrein. Het station in Steenwijk (Overijssel) is de dichtstbijzijnde aankomstlocatie wanneer je met het OV reist.

Wil je meer weten over campings en hotels in de buurt van het festival? Laat hier je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!

Bereikbaarheid

train

Trein

Het festivalterrein ligt op 6 kilometer afstand van Steenwijk station. Kom je op vrijdag tussen 15:00 en 19:00 uur aan op station Steenwijk, dan staat een bus van de firma Brinkzicht klaar om je naar het festivalterrein te brengen. 

Kom je aan buiten de shuttlebus tijden op vrijdag of op zaterdag, dan kan je gebruik maken van de belbus vanaf station Steenwijk. Op  www.9292ov.nl kan je het beste jouw route uitstippelen en vind je meer informatie over de belbus die je minimaal een uur van te voren dient te reserveren. Je kunt als adres Majoor van Swietenlaan 1 te Frederiksoord opgeven. 

Op zondag rijdt er een shuttle vanaf het festivalterrein tussen 15:00 en 19.00 uur (laatste shuttle) naar station Steenwijk.

car

Auto

Laat je navigatie je leiden naar Majoor van Swietenlaan 1 te Frederiksoord of kijk onder Informatie voor de gedetailleerde route naar Steenwijk. Vanaf daar is het nog een kleine 10 kilometer naar het festivalterrein. 

Sla af bij Steenwijk naar de N855 richting Vledder. Volg de N855 naar Frederiksoord, volg hier de borden Drenthe of the move. Na ca. 300 meter is er een afslag op een rotonde naar het festivalterrein (vanaf de snelweg A32 is het 6 kilometer tot aan het festivalterrein).

Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters! Klik hier om ons te vinden met Google maps.

Drenthe On The Move
Majoor van Swietenlaan 1
Frederiksoord, Drenthe

contact@drentheonthemove.nl
06 5788 8838
KVK: 41141273

Scroll naar top