Lunch (zaterdag)
Romige broccolisoep
Vier soorten sandwiches:
sandwich van maisbrood belegd met sla en huisgemaakte zalmsalade
sandwich van likorn brood belegd met sla en een frisse kip kerrie salade
sandwich van maisbrood belegd met sla, achterham, frisse komkommer en afgemaakt met een lichte honing mosterd saus
sandwich van waldkorn brood belegd met sla, 48+ plus kaas, Roma tomaat en afgemaakt met een lichte pestomayonaise
Broodjes (kroket, diverse jamsoorten, hagelslag) en krentenbollen
Groenteburger
Fruit (appel, peer, mandarijn, sinaasappel)
Jus, water, karnemelk en melk

Diner (zaterdag)
Keuze uit vijf hoofdgerechten:
stukjes kipfilet in pepersaus
“fruit de Mer” (diverse soorten stukjes vis) in witte wijn saus
gebraden varkenslapjes met champignonroomsaus
vegetarisch artisjokbodems in roerbak groenten
vegetarische pasta schotel gevuld met pesto, gedroogde zontomaatjes en mozzarella kaas
Warme groenten (wortels, broccoli)
Gefrituurde aardappelschijfjes en -kroketjes, mayonaise
Gemengde sla schotel met balsamicodressing
Huisgemaakte appelcompote
Appelsap, jus en water (overige drankjes apart verkrijgbaar)

Lunch (zondag)
Bospaddestoelensoep
Vier soorten sandwiches:
sandwich van maisbrood belegd met sla en huisgemaakte zalmsalade
sandwich van likorn brood belegd met sla en een frisse kip kerrie salade
sandwich van maisbrood belegd met sla, achterham, frisse komkommer en afgemaakt met een lichte honing mosterd saus
sandwich van waldkorn brood belegd met sla, 48+ plus kaas, Roma tomaat en afgemaakt met een lichte pestomayonaise
Broodjes (braadworst, diverse jamsoorten, hagelslag) en krentenbollen
Kaassoufflé
Fruit (appel, peer, mandarijn, sinaasappel)
Jus, water, karnemelk en melk