Pablo Veron is de maker van een unieke stijl van de Argentijnse tango die hem het respect en de bewondering van vele tangodansers wereldwijd heeft opgeleverd

Als erfgenaam van de ware tangogeschiedenis, die is doorgegeven door de grote Argentijnse meesters wordt Pablo door velen beschouwd als een echte schakel tussen de oude en nieuwe generaties.

Pablo startte zijn professionele carrière in 1986 en trad op in muzikale komedies zoals Evita, Cabaret en Sweet Charity, maar ook in verschillende andere tap- en tango-revues.

In 1997 choreografeerde en speelde Pablo in de film “The Tango Lesson” van Sally Pottter. In de herfst van 1999 werd hij opnieuw uitgenodigd om op te treden in de Tony-bekroonde Broadway-productie van “Tango Argentino”.

Pablo’s optreden in de film behoort tot de allerbeste tangoprestaties en wordt de inspiratie genoemd van vele tangodansers over de hele wereld. Hij schittert ook in “The Man Who Cried” naast Johnny Depp en in de film “Assassination Tango” van Robert Duval en vele andere belangrijke films.

Pablo Veron geeft met zijn danspartner Raquel Greenberg uit London een Tango workshop en een Tango masterclass in de Tangotent. Deelname aan de Tango masterclass is mogelijk na het volgen van de Tango workshop.

In deze workshops is plaats voor maximaal 50 paren. Daarom worden de workshops op zaterdag en op zondag herhaald. De Workshops beginnen om 10:00 en 11:30 uur en de Masterclasses om 14:30 en 16:00 uur.
Een Tango Passepartout geeft toegang tot een van de twee workshops en een van de twee masterclasses op dezelfde dag. De indeling wordt op de dag zelf bekend gemaakt.