Voor elke combinatie van workshops is een arrangement samengesteld. Hierin zijn de maaltijden tijdens het workshopprogramma en toegang tot de bals en voorstellingen inbegrepen. Kijk voor de prijzen en bestelmogelijkheden in de Drenthe on the Move ticketshop.

Werelddans passepartout
Het Werelddans passepartout geeft toegang tot het gehele programma op vrijdag, zaterdag en zondag (met uitzondering van de Tango workshops en masterclasses van Pablo Veron en de Urban workshops op zondag). Lunch en diner op zaterdag en lunch op zondag zijn inbegrepen.

Kinder passepartout
Het Kinder passepartout geeft toegang tot het gehele programma op vrijdag en de kinder workshops en voorstelling op zaterdag en zondag. Lunch en diner op zaterdag en lunch op zondag zijn inbegrepen.

Werelddans vrijdag-zaterdag
Het Werelddans vrijdag-zaterdag passepartout geeft toegang tot het gehele programma op vrijdag en zaterdag (met uitzondering van de Tango workshops en masterclasses van Pablo Veron). Lunch en diner op zaterdag zijn inbegrepen.

Werelddans zondag
Het Werelddans zondag passepartout geeft toegang tot de bals op zaterdag en de Werelddans workshops op zondag. De lunch op zondag is inbegrepen.

Tango zaterdag
Het Tango zaterdag passepartout geeft toegang tot het gehele programma op vrijdag, een Tango workshop en een Tango masterclass van Pablo Veron en het hele avondprogramma, inclusief Grand Salon de Tango, op zaterdag. Lunch en diner op zaterdag zijn inbegrepen.

Tango zondag
Het Tango zondag passepartout geeft toegang tot de Grand Salon de Tango op zaterdagavond en een Tango workshop en een Tango masterclass van Pablo Veron op zondag. De lunch op zondag is inbegrepen.

Urban
Het Urban passepartout geeft toegang tot de Urban workshops en show op zondag. De lunch op zondag is inbegrepen.

Overnachtingen op vrijdag en zaterdag zijn niet inbegrepen. Kijk daarvoor op de pagina Overnachting.