Drenthe on the Move zoekt vrijwilligers!

Heb jij zin om mee te helpen om het festival tot een groot succes te maken? Geef je dan op als vrijwilliger.

Wat krijg je?
Gratis toegang tot het festival en alle workshops (*)
Een persoonlijk rooster inclusief lunch en diner op zaterdag, lunch op zondag
Een prachtig Drenthe on the Move T-shirt
Gezelligheid en een unieke ervaring
Niet te vergeten: eeuwige dankbaarheid van de organisatie!
(*) behalve de Tango workshops en masterclasses, die horen bij een apart arrangement

Inwerken
Vooraf ontvang je heldere instructies. Daarnaast organiseren we een bijeenkomst om het terrein te verkennen en de laatste informatie over de werkzaamheden uit te wisselen.

Functies

Kassa
Wil jij kaarten scannen en polsbanden uitdelen bij binnenkomst? Informatie verstrekken aan festivalgangers? Geef je dan op als kassamedewerker! Omdat je een verantwoordelijke en herkenbare functie vervult, word je door veel bezoekers als eerste aanspreekpunt voor informatie gezien en moet je je verdiepen in alle details van programma en locaties en de informatie op de website.

Workshopbegeleiders
Als workshopbegeleider controleer je de toegang, houd je tijdens de workshop toezicht en veeg je na afloop de dansvloer schoon. In overleg met de docent krijg je bij sommige workshops ook rol bij de techniek, zoals het starten van de muziek.

Sfeerbeheer
Waar veel mensen zijn wordt helaas ook troep gemaakt. Gedurende het festival zal ook het een en ander schoongemaakt/opgeruimd moeten worden. Het team sfeerbeheer zorgt ervoor dat ons festivalterrein opgeruimd, schoon en netjes blijft. Een erg vrije functie die ervoor zorgt dat je alles van het festival te zien krijgt.

Cateringhulp
Lunches en diner zijn bij de prijs inbegrepen bij de bezoekerspas. Een cateraar verzorgt met zijn eigen medewerkers het buffet. Als cateringhulp controleer je de toegang en verricht je hand- en spandiensten rondom de maaltijden.